Country Fair

Tijdens het ballonfeest zal er een countryfair plaatsvinden. Hiermee bieden wij de ondernemerseen unieke kans, om hun producten en/of diensten te kunnen promoten aan de bezoekers. Door de ondernemers vrij te laten in hetgeen wat ze willen presenteren, denken we een leuke mix van verschillende standjes en activiteiten op de countryfair te kunnen bieden.

Voorbeelden van deelnemers kunnen zijn: een bloemist die bloemstukken verkoopt, een bouw en woonwarenhuis die zich lokaal wil promoten, een autodealer die een nieuw model auto promoot en ga zo maar door.

Ook zal er plaats zijn voor bakkramen en foodtrucks, door de combinatie met de zogenaamde bierweide waar je rustig kunt zitten met een drankje in je hand, terwijl je de ballonnen in het veld ernaast ziet opstijgen.

De countryfair zal open gaan vanaf 16:30 uur, kortom vrijdag 13 juli dus geen VRIJMIBO op het werk, maar op de bierweide in Staphorst met je collega’s of vrienden!

Deelnemen als ondernemer

Mocht jij als ondernemer je product, dienst willen presenteren aan de bezoekers? Neem dan contact op met Jacob Veijer via  info@jvevents.nl, hij zal je voorzien van de benodigde informatie.

Stempel actie

Op deze avond worden er tijdens de Country Fair  10 gelukkige winnaars getrokken die aan boord mogen stappen om op reis te gaan over het mooie Staphorst. Kijk voor meer informatie op deze pagina.