Eerste editie Balloonfair Staphorst

Altijd de wereld al een keer vanuit vogelperspectief willen zien?

De spanning en het plezier van een ballonvaart willen beleven? Grijp dan je kans en vaar op 13 juli mee tijdens Balloonfair Staphorst! Op vrijdagavond 13 juli zullen (maximaal) 35 hete luchtballonnen het luchtruim vanuit Staphorst gaan ontdekken.

De eerste ballon zal rond 20:15 uur opstijgen, aansluitend volgen de overige ballonnen. Van veraf zal er dan een rij ballonnen te zien zijn die in Staphorst zijn opgestegen.

Country Fair

Naast de balloonfair is er ook een country fair, hier vind jij lokale ondernemers die je graag kennis willen laten maken met hun onderneming.  Je kunt proeven, ruiken, beleven en kopen, kortom: leer ondernemend Staphorst kennen.

Nightglow

Na het opstijgen van de laatste ballon zijn er verschillende activiteiten op het opstijgterrein waar je van kunt gaan genieten. Rond 22:15 uur wanneer de eerste ballonnen en passagiers terug zullen komen op het opstijgterrein, zal het ballonfeest worden afgesloten met een nightglow. Er zullen meerdere ballonnen naast elkaar, in het donker, verlicht worden door de branders die afwisselend van elkaar een schitterende show neerzetten.

Wil jij het 13 juli hogerop gaan zoeken?