Onze Ballon vaart met kinderen die het verdienen

Stichting Onze Ballon komt vrijdag 13 juli naar Balloonfair Staphorst. De stichting biedt zieke kinderen een gratis, onvergetelijke ballonvaart aan. Middels een ballonvaart kunnen kinderen even hun ziekte vergeten en een spannend avontuur beleven. De stichting Onze Ballon streeft ernaar om zieke kinderen te laten genieten. Even geen pijn, artsen of medicijnen. Maar een feestje in de lucht!

Alle kinderen die ziek zijn (geweest) een beperking of een ‘rugzakje’ hebben, kunnen per mail worden aangemeld voor een gratis ballonvaart. De organisatie zal samen met de pilote van de ballon vier kinderen uitkiezen die elk met één volwassen begeleider mee mogen varen in een luchtballon.
Mocht de ballonvaart vanwege weersomstandigheden op vrijdagavond 13 juli niet doorgaan, zal de vaart verplaatst worden naar zaterdagavond 14 juli. Mocht het 14 juli worden afgelast, zal de ballonvaart samen met de begeleiders/kinderen opnieuw worden ingepland.

Kent jij iemand die dit gratis ballontochtje verdient? Geef hem of haar op per e-mail info@balloonfair-staphorst.nl met een korte motivatie.
Deze vaart wordt d.m.v. sponsoring mogelijk gemaakt, zowel particulier als bedrijfsmatige.

Meer informatie over de stichting op www.onzeballon.nl