Stichting Onze Ballon

Vaar jij mee met Stichting Onze Ballon?

Stichting Onze Ballon komt vrijdag 13 juli naar Balloonfair Staphorst. De stichting biedt zieke kinderen een gratis, onvergetelijke ballonvaart aan. Door een ballonvaart kunnen kinderen even hun ziekte vergeten en een spannend avontuur beleven. De stichting Onze Ballon streeft ernaar om zieke kinderen te laten genieten. Even geen pijn, artsen of medicijnen. Maar een feestje in een lucht!

Alle kinderen die ziek zijn (geweest) een beperking of een ‘rugzakje’ hebben, kunnen per mail worden aangemeld voor een gratis ballonvaart. De organisatie zal samen met de pilote van de ballon vier kinderen uitkiezen die elk met één volwassen begeleider mee mogen varen in een luchtballon.
Mocht de ballonvaart vanwege weersomstandigheden op vrijdagavond 13 juli niet doorgaan, zal de vaart verplaatst worden naar zaterdagavond 14 juli. Mocht het 14 juli worden afgelast, zal de ballonvaart samen met de begeleiders en kinderen opnieuw worden ingepland.

Kee jij iemand die dit gratis ballontochtje verdient? Geef hem of haar op via een e-mail naar: info@balloonfair-staphorst.nl met een korte motivatie.
Deze vaart wordt d.m.v. sponsoring mogelijk gemaakt, zowel particulier als bedrijfsmatige.

Meer informatie over de stichting vind je op www.onzeballon.nl