Hangaar 46

Maak samen met je collega’s of relaties een ballonvaart of een helikoptervlucht,  leuk voor teambuilding of als blijk van waardering voor je team! Blijf je liever met beide benen aan de grond? Koop dan voor je team of relaties tickets voor de Hangaar 46. 

Tickets

Na het succes van het VIP terras vorig jaar, kun je ook deze editie weer met je bedrijf een ticket voor Hangaar 46 kopen. Een ticket voor Hangaar 46 biedt je een ervaring die je niet wilt missen. Niet alleen geeft het ticket je toegang tot het VIP terras maar biedt het ook veel extra’s voor je bedrijf én je team. 

Er zijn dit jaar 2 soorten Hangaar tickets. Enerzijds het voordeelpakket inclusief een diner en anderzijds een ticket zonder diner. Kom je gezellig met je bedrijf voorafgaand dineren? Dan kost een ticket €69,- per persoon. Kom je liever na het eten, dan bedraagt een ticket €49,- per persoon.

Koop nu je ticket met 10% early bird korting! Gebruik de code hangaar46-10. Deze actie loopt tot en met dinsdag 31 maart, dus wees er snel bij!

Jouw voordelen:

Sensationeel uitzicht 
Uniek uitzicht waar je alleen met een Hangaar 46 ticket toegang tot hebt. Je staat namelijk op opstijgveld van de ballonnen en ziet alles van dichtbij gebeuren.

Volledige verzorging op het gebied van hapjes en drankjes
Inclusief onbeperkt drinken. Kan het nog beter?

Netwerken op een ontspannen manier
Hangaar 46 biedt de mogelijkheid om te netwerken met (nieuwe) relaties.

Vermaak
Vanaf het VIP terras maak je niet alleen alles van dichtbij mee maar zorgen we ook voor leuk entertainment.

Parkeergelegenheid
Op een paar minuten afstand van de meest bijzondere plek van de avond.

Koop hier je ticket
Wat als de ballonnen niet opstijgen?

Het programma is afgestemd op het weer. De Hangaar 46 gaat met slecht weer ook gewoon door!

Voor mogelijkheden om te sponsoren, klik hier om naar de juiste pagina te gaan.

Neem gerust contact met ons op via zakelijk@balloonfair-staphorst.nl voor meer informatie over de verschillende pakketen en losse sponsor mogelijkheden.

Contact over de mogelijkheden?