Niet alleen luchtballonnen, ook parachutes gaan de lucht in

Stichting Balloonfair Staphorst houdt 17 juli de derde editie van de Balloonfair. Deze editie kent, net als de vorige 2 edities, een spectaculaire toevoeging met betrekking tot het programma, namelijk parachutespringen. Verder is het ook dit jaar weer mogelijk om in een luchtballon te varen, helikopter te vliegen of als VIP in de hangaar 46.

Een tandemsprong, durf jij het aan?

Voor het parachutespringen boven Staphorst is er plek voor 4 belangstellenden. Zij hebben de unieke kans om met een tandemsprong op het evenement van de Balloonfair Staphorst te mogen springen. Dat ultieme gevoel van vrijheid die je ervaart is onbeschrijflijk. Zwevend boven de achtertuinen van Staphorst. Wie interesse heeft kan de website nauwlettend in de gaten houden. Tickets kunnen vanaf vrijdag 7 februari geboekt worden. Omdat er plek is voor 4 parachutisten, wordt bij een hoger aantal aanmeldingen gewerkt met een lootsysteem.

Eveneens is er dit jaar weer de Hangaar 46. Dit is een exclusieve gelegenheid voor de bedrijven en/of groepen. De hangaar 46 is gevestigd bij het opstijgveld. De VIP’s hebben perfect uitzicht op alle activiteiten. Onbeperkt eten en/of drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Ook is het de perfecte plek om te netwerken met (nieuwe) relaties.

Verder gaan er weer maximaal 35 ballonnen de lucht in en staan ook dit jaar de helikoptervluchten weer op het programma. Ook is de bierweide is voor iedereen toegankelijk. Hier staan ook foodtrucks om even wat lekkers te snaaien. Bovendien is er ook dit jaar weer een afsluiting door middel van een nightglow. Tot slot vinden in het tussenprogramma nog diverse andere activiteiten plaats, voor elke doelgroep.