Parachutespringen

Ben jij die waaghals die tijdens de Balloonfair Staphorst uit een vliegtuig durft te springen boven het ballonnenterrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is natuurlijk een unieke kans op jou levenservaring te verruimen. Samen met een ervaren parachutist maak je een tandemsprong. Dit is uniek! Staphorst zit op de grond met ingehouden adem en volle aandacht te kijken hoe jij door het luchtruim zweeft (valt) als een vogel. Een leuke bijkomstigheid is dat je niet alleen springt. Er zijn plaatsen voor vier tandemspringers en dit wordt aangevuld met een acht ervaren solo springers die met je mee springen. Je stijgt met een super vliegtuig op in Hoogeveen. Tijdens het tussenprogramma rond een uur of negen gaan jullie springen.

Tickets

Een ticket voor een tandem parachutesprong biedt je een ervaring die je niet wilt missen. Aangezien er maar 4 tickets te verkopen zijn, gaan we deze verkoop anders doen. We gaan loten. Stuur jou gegevens naar meevaren@balloonfair-Staphorst.nl . Begin juni gaan we hier 4 deelnemers uitloten en sturen jou een betaalverzoek. (Bij betaalverzuim schuift de ticket door naar een ander.)

Eisen:
-Niet zwaarder dan 95 kilo
-leeftijd maakt niet uit, als je maar goed in het harnas past.
-Lichamelijke beperkingen van te voren bespreken.

€ 300,-