Tweede editie Balloonfair Staphorst

De Motor
Vorige jaar te zien, de grootste ballon van de wereld ‘De Motor’

Altijd de wereld al een keer vanuit vogelperspectief willen zien?

De spanning en het plezier van een ballonvaart gaat wederom stijgen! Wil jij dit ook ervaren? Grijp dan je kans en vaar op 12 juli mee tijdens Balloonfair Staphorst! Op vrijdagavond 12 juli zullen (maximaal) 35 hete luchtballonnen het luchtruim vanuit Staphorst gaan ontdekken.

De eerste ballon stijgt rond 20.15 uur op, aansluitend volgen de overige ballonnen. Van veraf zal er dan een rij met ballonnen te zien zijn die in Staphorst zijn opgestegen.

Helikoptervluchten

Naast een mooie ballonvaart kan je ook kiezen voor een helikoptervlucht. De helikoptervluchten starten om 17.00 uur. Deze vluchten worden gevlogen met een Eurocopter EC120B. De Eurocopter Colibri (ook aangeduid als Colibri EC 120B) is een lichte eenmotorige helikopter. De Colibri kan vier personen vervoeren en een piloot, allemaal in crash-bestendige stoelen.

Foodarea

Kom jij ook naar onze Foodarea? Onder het genot van een hapje en drankje kan je genieten van het grote spektakel wat zich voor jou afspeelt. De kinderen vermaken zich tussendoor op de springkussens.

Speciaal terras De Hangaar 46

Dit jaar is er voor de ondernemers ‘De Hangaar 46′ om na het werk met collega’s de Balloonfair Staphorst van dichtbij mee te maken. Je zit op de eerste rang en kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Eigen reclame maken door middel van spandoeken aan hek of ballon is mogelijk. Om in te checken in De Hangaar 46 moet je wel in het bezit te zijn van tickets, deze kunt je verkrijgen door een mail te sturen naar sponsoring@balloonfair-staphorst.nl

Nightglow

Indrukwekkend zo’n Nightglow!

Na het opstijgen van de laatste ballon zijn er verschillende activiteiten op het opstijg terrein en bij de Foodarea. Rond de klok van elf uur wanneer de eerste ballonnen en passagiers terug komen, wordt het ballonfeest afgesloten met een nightglow. Er worden meerdere ballonnen naast elkaar, in het donker, verlicht door de branders die afwisselend van elkaar een schitterende show neerzetten.